Palvelut

Teen akupunktiohoitoja 20 vuoden kokemuksella Tampereen ydinkeskustassa, Kyttälässä.


akupunktio = acupuncture = akupunktuuri


Akupunktio on tarkemmin sanottuna akupunktuuria, ei ”punktiota”.  Akupunktio on länsimainen nimitys perinteiselle kiinalaiselle lääketieteelle.

Akupunktio on perinteinen hoitomenetelmä, joka on tunnettu Kiinassa tuhansia vuosia ja sillä on ollut pitkään vakiintunut asema lääketieteellisenä hoitona myös länsimaissa.  Akupunktio on turvallinen ja lääkkeetön hoitokeino moneen vaivaan.  Hoito perustuu hoitajan tekemään diagnoosiin ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaiseen hoitomenetelmään, jossa käytetään ohuita akupunktioneuloja kehon energiakanavien aktivoimiseen lihasten rentouttamiseksi ja terveydentilan tasapainottamiseksi.


AKUPUNKTIOSTA ON APUA


erilaisiin kiputiloihin ja stressin lievittämiseen. Kiinalaisessa ajattelussa akupunktio on ennen kaikkea ennaltaehkäisevä, terveyttä ylläpitävä menetelmä.


Akupunktiosta voi saada apua esimerkiksi seuraavissa vaivoissa:


– migreeni

– muut päänsäryt

– niska-hartiakivut

– selkäkipu

– stressi

– unettomuus

– hormonaaliset häiriöt

– monet muut krooniset kiputilat


UUTTA!


Yin Your Skin®  Pro kosmeettinen Gua Sha


Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lymfan virtausta, vapauttaa sidekudoksien jännitystä, parantaa ihon kosteustasapainoa ja aktivoi parasympaattista hermostoa. Hoito myös terävöittää kasvojen piirteitä ja kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Hoitolasta saatavilla Djusie ihonhoitotuotteet.

Tervetuloa hoitoihin!